Echipa

CONDUCERE

anca tomescu

Anca Tomescu

Medic veterinar, Președinte Animal Society

Părinții mei mi-au spus mereu că pisica si câinele sunt membri ai familiei, cu drepturi depline. Așa am fost educată. Să le respect și să le iubesc. Pasiunea și respectul pentru animale m-au determinat să devin medic veterinar. Pe lângă bucuria zilnică pe care animalele mi-o oferă, mai am și satisfacția și plăcerea de a lucra alături de o echipă dedicată, cu entuziasm si implicare. Împreună am realizat că recunoștința, loialitatea, tandrețea, dragostea pe care o primim de la animale sunt unice.​

Clayton Davis

Director executiv

Având peste 30 de ani de experiență în managementul unor organizații neguvernamentale din 8 țări din Europa, SUA și Africa, întreaga mea carieră a fost construită în jurul aspirației mele de a produce o schimbare în bine în lume. Lucrând, alături de Anca și de restul echipei, în 2017, pentru a lansa Animal Society, am avut ocazia de a-mi folosi experiența și cunoștințele pentru a produce o schimbare în bine în viața animalelor, lucru care este benefic, în definitiv, și pentru oameni. Am avut primul câine la 5 ani și, ca majoritatea oamenilor, iubesc câinii. De fapt, mama mea susține că am un frate – câinele ei, pe nume Bailey.

Gabriel Ignat

Medic veterinar, Vicepreședinte Animal Society, Manager proiect „Sterilizează și salvează”

Transformându-mi dragostea pentru animale într-o profesie, am putut ajuta multe ființe lipsite de apărare. Acest lucru mă împlinește și mă motivează în fiecare zi.

DEPARTAMENTUL ADMINISTRATIV

Mihaela Mitroi

Ofițer financiar-administrativ

Deși lucrez la birou, îmi place să mă implic în munca de teren cu fiecare ocazie. Animalele ne dau o lecție de viață despre ce înseamnă supraviețuire fără a distruge alte specii sau mediul înconjurător.

Delia Darabană

Ofițer de Comunicare

Viaţa unui animal este împărţită între a iubi şi a învăţa oamenii să iubească! Necondiţionat!
Sunt profund recunoscătoare că, alături de colegii mei, am ocazia să le amintesc oamenilor că o lume plină de codiţe fericite este o lume care ne întoarce, necondiţionat, toată iubirea de care avem nevoie.
 

DEPARTAMENTUL "STERILIZEAZĂ ȘI SALVEAZĂ"

Beatrice Dinu

Medic Veterinar, Șef echipă „Sterilizează și salvează”

18 ani alături de Vier Pfoten/Animal Society spun totul despre mine. Cea mai mare satisfacție profesională o am atunci când văd că animalele tratate și îngrijite de mine se recuperează în totalitate și chiar mănâncă din palma mea.

Cosmina Condruz

Medic Veterinar

Din dragoste și grijă pentru animale, am ales să-mi dedic viața profesională lor. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă atât de dedicată și să contribui, alături de colegii mei, la mai binele animalelor din România.

Aurel Iancu

Tehnician veterinar

Mă bucur că pot ajuta animalele alături de colegii mei și mândru că reușim să aducem o schimbare în bine pentru ele, în fiecare zi.

Iulian Dan

Membru teren proiect „Sterilizează și salvează”

Sunt bucuros de ceea ce fac și sper să o fac la fel de bine ca până acum și în continuare.

Ciprian Virgil Voicu

Îngrijitor animale

Privirea unui câine, plină de recunoștință și afecțiune, este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care o poți primi, în fiecare zi. De aceea, am ales să fiu în mijlocul câinilor și în slujba lor în fiecare zi și nu există, pentru mine, bucurie mai mare.

Georgică (Vasile Nica)

Îngrijitor animale

Animalele mi-au fost dragi de când mă știu și profesia mea îmi oferă împlinire, știind că pot contribui la bunăstarea lor.

DEPARTAMENTUL "CÂINI PENTRU OAMENI"

Iulia Miu

Psiholog proiect „Câini pentru Oameni”

Când sunt în preajma animalelor, îmi permit să fiu eu însămi mereu, fiindcă animalele nu ne judecă, ne motivează, empatizează cu noi și ne ajută să fim mereu în prezent, bucurându-ne de moment.

Alexandra Rusu

Assistant Manager

Încă de mică am crescut alături de câini și pisici. Pentru mine, o casă este goală, dacă acolo nu există un animal care să întregească familia. Mi-am dorit să schimb în bine viața unui cățel, așa că am adoptat-o pe Maya, de la Adăpostul Speranța. Datorită ei, am realizat că este momentul unei schimbări în viața mea, că trebuie să fac lucruri care mă împlinesc și mă motivează.  Așa am ajuns să lucrez, cu bucurie, la Animal Society.

Alexandra Manolache

Coordonator proiect „Community Engagement” Constanța

Viața m-a ajutat să pun pe picioare și un mic adăpost de câini și pisici, dar am realizat că tot nu este suficient pentru ele, că trebuie să facem mai mult în fiecare zi pentru animale și sa ii învățăm și pe alții cum sa trateze animalele…  și să nu renunțăm. Animalele nu renunță la oamenii lor, să nu renunțăm nici noi la ele. Colaborarea cu Animal Society este o mare onoare pentru mine și sunt fericită că pot învăța de la ei cum să ajut mai bine animalele.