Donează

Dacă ne faceți nouă o singură donație, nu donați doar pentru o cauză. Cu o singură donație donați și pentru copii cu nevoi speciale, și pentru bătrâni instituționalizați, și pentru câinii noștri care ieri erau maidanezi și astăzi sunt terapeuți, dar și pentru rezolvarea problemei câinilor de pe stradă, a căror populație încercăm să o reducem în mod uman și recomandat științific, prin campanii de sterilizări în toată țara.

Faceți o donație, deci. Donați pentru patru cauze cu același click și aceeași sumă.

1. Donează cu cardul

Donează simplu și în siguranță, prin euplatesc.ro.

Toți banii ajung la asociația noastră. Tot ce trebuie să faceți este să completați datele cardului și să selectați suma cu care doriți să ne ajutați. Zeci de copii cu nevoi speciale și bătrâni instituționalizați și mii de câini vă mulțumesc pentru gestul vostru!

Suma* :
Moneda* :
RON
EUR
USD
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Plata lunara :

2. Donează prin SMS

Trimite SMS cu textul IMPLICAT la 8845 și ajuți animalele cu 2 EURO lunar

3. Redirecționează 3,5% din impozit

Cei 3,5 % din impozit îți sunt luați oricum de către stat.  Depinde de tine dacă lași statul român să facă ce vrea cu banii tăi sau dacă îi redirecționezi către cauze bune. 

Urmează instrucțiunile și ajută-ne, în misiunea noastră de a face bine animalelor și oamenilor deopotrivă. Statul are deja foarte mulți bani cu care face foarte puțin.

Poți redirecționa simplu impozitul pe venit și aici.

Nu uita să transmiți formularul 107 către ANAF, după completare! Îți mulțumim!

4. Donează prin PayPal

Donează prin PayPal, rapid și sigur.

5. Donează în cont

Dacă îți este mai la îndemână să ne susții cu o sumă virată direct într-unul dintre conturile noastre, vi le oferim aici.

Mulțumim!

CONT RON: RO58 RZBR 0000 0600 1975 1750

CONT EUR: RO31 RZBR 0000 0600 1975 1751