Bobițe pentru toți Bobiță

Campanie de hrănire a câinilor străzii afectați de măsurile luate împotriva pandemiei Covid-19

Animal Society dă startul unei campanii foarte importante, la care sperăm că veți participa cu toții.

Am denumit-o ”Bobițe pentru toți Bobiță” și scopul ei este să ne asigurăm că, pe perioada cât oamenii sunt autoizolați la domiciliu, câinii și pisicile de pe stradă, dar și aceia din adăposturile care se descurcă greu, vor avea în continuare surse de hrană și șanse la supraviețuire.

Pentru început, organizația noastră a cumpărat 6 tone de saci de boabe. Patru dintre acestea au luat drumul Galațiului, unde hrana va fi distribuită cu ajutorul numeroșilor noștri prieteni locali. Cantitatea rămasă va fi destinată Bucureștiului și va fi împărțită de echipa noastră de intervenție în locuri cheie din capitală, curți de instituții, păduri și alte locuri cu mari concentrații de câini și pisici care trăiau din mila oamenilor.

Dacă cunoașteți astfel de zone critice în București sau împrejurimi, cu mari aglomerări de câini maidanezi care în această perioadă nu mai au o sursă de subzistență, vă rugăm să ne lăsați adresele în niște mesaje private, pentru că intenționăm să vă ținem la curent cu ce zone putem acoperi noi.

Ambiția noastră este ca, pe lângă cele 6 tone deja donate de către noi, să reușim să mai strângem bani pentru încă 10 tone, în perioada imediat următoare. Cum un kilogram de mâncare decentă pleacă de la 4 lei, suma pe care ne propunem să o strângem este de 40.000 lei. Odată strânse cele 10 tone, pe majoritatea le vom împărți adăposturilor sau altor organizații care ni se pot alătura în această misiune.

Pe timpul pandemiei, promitem că toate donațiile voastre vor fi folosite exclusiv pentru cumpărarea de hrană pentru animalele grav afectate de această criză. Pentru început puteți dona direct simplu, sigur și ușor, la noi pe site (click aici) sau pe Bursa Binelui (click aici).

Așadar, voi puteți sta liniștiți acasă, ca niște cetățeni responsabili și atenți, iar dacă donați, noi o să ne ocupăm să-l hrănim pe Bobiță al vostru și pe perioada cât voi nu aveți posibilitatea. Vă mulțumim!

Cont în RON: RO58 RZBR 0000 0600 1975 1750

Cont în euro: RO31 RZBR 0000 0600 1975 1751

Implică-te în acest proiect

Unde-s mulți, puterea crește. Și tu poți fi parte din acest proiect, și tu poți face ceva chiar acum pentru soarta animalelor și a oamenilor deopotrivă.