În curând, revenim în Constanța, unde continuăm seria campaniilor de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună din oraș.

Până atunci, divizia noastră Câini pentru Oameni a început deja vizitele de promovare a comportamentului responsabil față de animale și a adopțiilor în școli, instituții și companii din Constanța.

La sfârșitul săptămânii trecute ne-am întâlnit și cu reprezentanții comunității constănțene care susțin alături de noi proiectul nostru din oraș și am avut, așadar, și câteva vizite în care am vorbit cu localnicii, iubitori sau nu de animale, dar cu aceeași misiune comună – aceea de a nu mai vedea animale suferind pe străzile Constanței.

Am stabilit împreună strategii de mobilizare a oamenilor din fiecare zonă, a orașului în care echipa noastră de medici veterinari va steriliza gratuit, am discutat despre cât sunt de importante responsabilitatea și implicarea și despre cum putem contribui fiecare la o schimbare în bine pentru Constanța și animalele ei, deopotrivă.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au deschis porțile – Cuib Cafe, Școala de Meserii/Secția de Tehnicieni Veterinari, Asociația Pleiadelor, precum și tuturor celor care susțin alături de noi o viață mai bună pentru animalele comunitare.

Dacă și tu vrei să ni te alături, te rugăm să ne lași un mesaj la adresa de email office@animal-society.org.

#EfortComunPentruUnViitorMaiBun

#ConstantaEResponsabilă

#ImplicareaSalveazăVieți

Share this post