Ne-ați tot întrebat când venim în Constanța, așa că avem vești bune: nu doar că venim de luni, dar vom sta hăăăt, vreo cateva luni, până binișor după vârful sezonului estival. Pentru că da, avem multă treabă la malul mării și ne bucurăm că nu doar noi simțim asta, ci și constănțenii cu care lucrăm îndeaproape de ceva vreme.

Adresa de pe afiș, apropo, este doar primul loc unde vom steriliza în Constanța. Dacă nu vă era deja clar, adresa e în parcarea de la HORNBACH, magazin care ne-a mai fost alături și în campaniile trecute și cărora le rămânem veșnic recunoscători. După Hornbach, ne vom tot muta, în locuri cât mai accesibile pentru cât mai mulți dintre voi. Și, desigur, vă vom ține la curent cu acestea.

Chiar și mai recunoscători decât celor de la Hornbach v-am fi vouă, constănțenilor noștri dragi, dacă ne-ați ”rupe ușa”, vorba aceea, încă din prima zi de sterilizări. Mai ales că, după cum știți deja, vom face mult mai mult decât doar să sterilizăm, pe la voi prin oraș. Dar, până la lucrurile acelea multe, haideți să începem cu cel mai important. Iar sterilizarea câinilor fără stăpân sau de rasă comună, înainte de toate, e cel mai important lucru, cel puțin pentru moment. S-o facem, împreună!

Share this post