Adopția este un subiect important pentru mulți proprietari de animale de companie și pentru societate în general.

Este o experiență pozitivă și împlinitoare atât pentru noi, cât și pentru animale, dar este important să vă asigurați că sunteți pregătiți să faceți față responsabilităților și să oferiți câinelui o viață fericită. Este important să ne amintim că a avea un animal de companie este o responsabilitate pe termen lung și trebuie să fim pregătiți să ne asumam acest lucru.

Echipa Centrului de Educație pentru Bunăstarea Animalelor Animal Society și Cristain Gîu (instructor de dresaj și reabilitare canină) au pregătit un atelier gratuit cuprinzător, în care vor explica cum ne alegem câinele cel mai potrivit stilului nostru de viață, cum îi înțelegem nevoile dar și cum dezvoltăm relații sănătoase și armonioase cu noul nostru animal de companie.

Vă invităm să vă înscrieți trimițând un mesaj privat pe această pagină, un mail la office@animal-society.org sau un mesaj pe Whatsapp, la numărul 0754 208 800.

Vă așteptăm vineri, 24 februarie, începând cu ora 18:30, la sediul Animal Society din Strada Dr. Nicolae Vicol 2A, sector 5.

Share this post