Sultanul s-a născut în adăpost împreună cu frații și surorile sale. Mama lui a fost salvată de unul dintre veterinarii noștri și toți puii ei sunt încă în adăpost. Sultanul este un câine cu totul special, am lucrat cu el încă de la începutul pandemiei, cu câteva pauze de antrenament. Am reluat sesiunile de dresaj cu el și se descurcă mai bine.

Pentru că s-a născut în adăpost, este anxios când e cu oameni noi, în special bărbați. Este adorabil, iubește să fie îmbrățișat și alintat, are o blană foarte frumoasă și unică, este foarte deștept și cunoaște multe trucuri, cum ar fi traseele de agilitate și trecerea printre picioare. Este foarte receptiv la dresaj, merge foarte bine în lesă și chiar și fără lesă.

A fost prezentat în mai multe evenimente de adopție și îl ducem des și în parc unde este foarte cuminte și curios de împrejurimi. Proprietarul lui ideal ar fi cineva răbdător care va aștepta puțin să se adapteze pentru a-i vedea personalitatea frumoasă, pentru că Sultanul este cu adevărat un câine special.

Share this post