Animal Society va derula campanii de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună din mai multe localități din județul Vâlcea

În parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul administrațiilor locale, Animal Society va derula campanii de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună în județul Vâlcea.

Localitățile vizate și programul campaniilor sunt următoarele:

  • Budești (în perioada: 10-14 octombrie),
  • Galicea (în perioada 17-21 octombrie),
  • Băile Govora (în perioada 24-28 octombrie)
  • Milcoiu (între 31 octombrie și 4 noiembrie)
  • Brezoi (între 7 și 11 noiembrie).

”La solicitarea locuitorilor și a autorităților locale, care au înțeles impactul durabil, eficient, pozitiv pe care sterilizarea animalelor de rasă comună îl are asupra comunității lor, am organizat mai multe campanii de sterilizări gratuite în județul Vâlcea, unde vom fi până aproape de jumătatea lunii noiembrie. Ne bucurăm să constatăm responsabilizarea și implicarea autorităților, dar și a societății civile, în adoptarea celor mai umane și mai sustenabile măsuri de prevenție a înmulțirii necontrolate și a consecințelor ce decurg.” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society

Cei interesați se pot programa telefonic, după începerea campaniei din localitatea lor, la numărul de telefon 0754 208 630.

Mai multe despre Animal Society:

www.amimal-society.org / https://www.facebook.com/animalsocietydfp/

Asociația Animal Society, cunoscută anterior sub numele de VIER PFOTEN România, este activă în domeniul protecției animalelor de peste două decenii. Animal Society stabilește parteneriate cu autoritățile locale, sprijinindu-le în vederea elaborării unui sistem uman și sustenabil de gestionare a populației de câini și pisici, desfășurând campanii de sterilizare a câinilor și pisicilor, precum și intervenții asistate de animale. Acestea au scopul de a schimba mentalitățile cu privire la animalele fără stăpân și sunt realizate cu ajutorul unor foști câini fără stăpân, care sunt implicați și în activități de terapie în beneficiul copiilor cu nevoi speciale și al vârstnicilor instituționalizați.

Share this post