Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul Primăriei Slănic Prahova, vor derula o campanie de sterilizări gratuite pentru animalele de rasă comună din Slănic, în perioada 30 mai -10 iunie.

”Stoparea înmulțirii necontrolate a animalelor de rasă comună este singura modalitate umană și sustenabilă prin care putem ține sub control populația de câini și pisici, cu multiple beneficii pentru animal și pentru comunitate. Îi rugăm, așadar, pe cetățenii din Slănic să fie responsabili, să respecte legea – sterilizarea fiind obligatorie prin lege – și să ne contacteze pentru a beneficia de această campanie oferită gratuit.” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society

”Consider că soluția sterilizării este singura cu adevărat umană și eficientă pe termen lung. Mai mult, conform legii nr. 258/26.09.2013, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie, iar nerespectarea prevederilor legale se amendează cu sume cuprinse între 5 000 și 10 000 Lei. Rog cetățenii să sprijine demersul nostru și al partenerilor noștri, Animal Society și Four Paws și să își sterilizeze animalele de companie de rasă comună, evitând, în acest fel, amenda și creșterea numărului de animale fără stăpân de pe străzile oraşului” – Costea Daneluș, Primar, Slănic Pravova. Pe durata campaniei, echipa de medici veterinari ai Animal Society va fi localizată în strada Baia Verde nr. 2, iar cei interesați pot face programări începând de astăzi, printr-un apel la numărul de telefon 0754 208 630.

Share this post