Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul Primăriei Eforie Sud, va desfășura și în anul 2022 o campanie de sterilizare gratuită în stațiune, pentru a sprijini comunitatea locală în gestionarea umană a suprapopulației de câini și pisici de rasă comună.

”Pentru al treilea an la rând, revenim în Eforie, cu sprijinul autorităților locale care au ales un plan de măsuri uman și sustenabil pentru gestionarea situației câinilor și pisicilor de rasă comună. Îi rugăm pe cetățeni să se implice alături de noi, să răspundă campaniei care este oferită gratuit și să își programeze animalele de companie pentru operația de sterilizare. Numai împreună putem schimba lucrurile în bine, pentru noi și animalele noastre! Implicarea salvează vieți!” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society

Campania se adresează câinilor și pisicilor de rasă comună din Eforie și se desfășoară în perioada 05-16 septembrie 2022.

Cei interesați sunt rugați să se programeze în prealabil, printr-un apel la numărul de telefon 0754 208 630, între orele 10:00-14:00, începând cu data de 05 septembrie.

Sterilizarea în masă reprezintă singura abordare responsabilă, umană și sustenabilă a problemei înmulțirii necontrolate și a suprapopulației câinilor și pisicilor de rasă comună.

De asemenea, conform legii nr. 258/26.09.2013, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie, iar nerespectarea prevederilor legale se poate amenda cu sume cuprinse între 5 000 și 10 000 Lei.

Share this post