Continuăm proiectul nostru de dezvoltare comunitară din Galați, unde, zilele acestea, ne-am întâlnit cu părțile implicate (reprezentanți cheie ai societății civile), să stabilim și să implementăm planul de acțiune pentru următorul trimestru.

De asemenea, Anca, Gabi, Clayton, Ana Maria, însoțiți de Pișpi, Mura, Taz și Luna (câinii noștri de activități asistate de animale) au vizitat astăzi Școala nr. 11 – ”Mihail Sadovenu” din Galați, unde au fost întâmpinați cu mare bucurie atât de elevi cât și de învățători și profesori.

Le-au vorbit elevilor și cadrelor didactice despre cât de important este să fim responsabili și empatici cu toate animalele, despre proiectul care se derulează în oraș și campaniile noastre, despre adopții, despre importanța educației copiilor cu privire la bunăstarea animalelor și demersurile noastre de a introduce ore dedicate în programa școlară, la nivel național.

Le mulțumim pentru primire și pentru interesul și deschiderea cu care au primit toate sfaturile și recomandările noastre!

Mulțumim, de asemenea, partenerilor de la FOUR PAWS, autorităților locale și tuturor părților implicate, pentru contribuția adusă de fiecare succesului acestui proiect!

Share this post