Echipa noastră de la Centrul ”Câini pentru Oameni” continuă activitățile asistate de animale în instituții și companii, în cadrul proiectului de dezvoltare comunitară demarat în 2019, alături de partnerii de la Four Paws International și cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați.

Astăzi ne-au deschis porțile APAN și Betty COM Galați, unde ne-am prezentat activitatea și am vorbit despre comportamentul responsabil față de animale.

Ne-am bucurat să auzim că impactul activității noastre în oraș a fost remarcat de către gălățeni – numărul animalelor fără stăpân s-a redus considerabil, ca urmare a campaniilor de sterilizare gratuită derulate în ultimii ani.

Ne-am bucurat să întâlnim oameni care au acasă animale de companie salvate de pe stradă sau din adăposturi. Ne-am bucurat să constatăm interesul gălățenilor față de proiectul de dezvoltare comunitară și soluțiile umane pe care acesta le propune pentru problema animalelor fără stăpân.

Fiecare dintre noi poate contribui la schimbări în bine, acționând responsabil! Putem adopta, putem dona, putem fi voluntari, putem fi responsabili față de animale și comunitatea din care facem parte.

Share this post