Așa cum v-am promis, începând de astăzi Animal Society are și site. Vă așteptăm să butonați peste tot în jur și să ne spuneți impresiile voastre, pentru că, la fel ca orice nou-născut, am zice, mai sunt multe lucruri pe care site-ul nostru trebuie să le învețe și mulți oameni care îl pot ajuta să fie mai bun. Voi sunteți acei oameni.

Vrem ca acest site să fie o gură de aer proaspăt și o rază de speranță în același timp. Mai mult decât o pagină despre noi, este o pagină despre ele, despre animalele care nu au o voce. Misiunea noastră este să le tratăm pe toate, în special pe cele ale străzii, mai decent, mai responsabil, mai uman. Pentru că prietenii contează, atunci când acești prieteni nu pot vorbi, noi o să încercăm s-o facem în numele lor.

De aceea, pe lângă informații despre proiectele noastre principale (Câini pentru oameni și Sterilizează și salvează), pe acest site veți găsi și atitudini curajoase despre îndatoririle noastre, ca specie, în ceea ce privește conviețuirea cu prietenele necuvântătoare, dar și noutăți legate de animale în general și mai ales de domeniul care ne interesează și pe care-l studiem în mod direct: cercetarea comportamentului om-animal.

Rămâneți aproape, suntem bucuroși să vă avem ca prieteni.

Share this post