De vineri până duminică, în fiecare zi între 10 și 19, echipa Animal Society, câini și oameni deopotrivă, vă invită la a zecea ediție a Pet Expo, în pavilioanele C4/C5 de la Romexpo. 

Standul nostru vă așteaptă cu multe surprize, dar cea mai mare dintre ele nici măcar nu va fi în interiorul standului. Ați putea fi primii oameni care au ocazia nu doar să vadă, ci și să se pozeze cu noua noastră mascotă. Inspirată după primul nostru câine de terapie, Tibi, pionierul terapiei cu foști maidanezi din România, mascota noastră vă va purta în zbor către o lume în care oamenii și animalele se înțeleg și comunică perfect, dacă sunteți copii, ori pur și simplu către copilărie, dacă sunteți adulți. Pentru că toți invitații sunt așteptați să-și facă poze cu supereroul nostru, fie ei adulți ori copii.

Iar, dacă zăboviți un pic la standul Animal Society, veți avea ocazia să faceți cunoștință cu toți membrii echipei. Anca vi-i va prezenta pe Pișpi și Mura; Miky, Ema și George vor veni cu ”grosul” echipei de terapie, adică Mulan, Țuca și Toto; Clayton va face schimb de lecții la engleză contra unor lecții de limba română; Victor și Gabi vă vor vorbi despre cum trebuie să vă purtați cu animalele și ce înseamnă să fii responsabil de acestea; iar noua răsfățată a echipei, Biju, o cățelușă fără coadă și fără jenă, va da cu siguranță ture întregului pavilion. Dar să nu credeți că vi i-am pomenit pe toți colegii noștri. Cei cu surprizele mai mari au vrut să rămână nenumiți și să vă aștepte direct la RomExpo, ca să faceți cunoștință.

PS – dacă vor fi printre noi și fani ai Campionatului Mondial de Fotbal, abia început, să știți că Toto și Mulan sunt înnebuniți după mingi. Dar, vă rugăm, veniți cu alea rezistente!

Share this post