Dacă citești acest text, înseamnă că Tudi nu a fost încă adoptat. Te poți interesa de el trimițându-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook sau la telefon:

Tudi, dragul nostru Tudi! Tudi se află deja de un an în programul Mesagerii Speranței, cel în care pregătim câini din adăpost pentru o adaptare mai lină și mai rapidă în sânul unor familii.

Tudi este un cățel cu genom bogat de terrier de talie mare, cu păr sârmos (care nu îi cade la modul sesizabil, avantaj el!) și inimă mare. Doar unul dintre picioare este ceva mai mic; Tudi s-a născut cu un mic defect la unul dintre picioare, dar mersul lui amuzant și goofy și personalitatea afectuoasă îi fac handicapul să se transforme în avantaj, chiar într-o particularitate adorabilă.

Tudi ar fi extraordinar într-o curte a lui, un câine loial, ascultător, și mereu dornic să facă stăpânului pe plac. Nu ar refuza nici să stea mai mult într-o casă, evident, dar este un câine activ, care ar aprecia dacă ar avea și un mic spațiu al lui unde să se desfășoare. Avem mare încredere în el și vi-l recomandăm din toată inima. Promitem că, dacă îl doriți, vine cu manual de instrucțiuni și cu prietenia noastră eternă.

Share this post