Dacă citești acest text, înseamnă că Sultanu nu a fost încă adoptat. Te poți interesa de el trimițându-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook sau la telefon:  

Sultanu, fratele minunatei Sultana (hyperlink pe Sultana), este opusul ei și în același timp un câine extraordinar. Dacă Sultana este activă și dornică să învețe și să cunoască, Sultanu e gingaș și la locul lui. Timiditatea îl face să se adapteze un pic mai greu la oameni decât sora lui, dar odată ce-a făcut-o se transformă într-un cățel chiar și mai iubitor, mai atașat și mai loial decât aceasta. Sultana are nevoie de o familie și de niște prieteni, pe când Sultanu, săracul, are mai mult nevoie de o mămică sau de un stăpân echilibrat care să îi arate că există și motive de speranță în viață.

Sultanu ar avea nevoie de 2-3 săptămâni de răbdare și multă încredere arătată pentru a deveni un câine perfect. Și nu, nu v-ar mânca nicidecum casa în acele săptămâni. Doar s-ar putea să mai facă greșeli și să mai aibă accese de anxietate, dar suntem convinși că va trece peste ele repede și că, odată ieșit la lumină, vi se va părea că a fost cu voi în casă dintotdeauna.

Dați-i o șansă lui Sultanu. Merită să nu își trăiască tot restul vieții într-un adăpost.

Share this post