Animal Society și Primăria Municipiului Constanța au pus bazele unei colaborări ce vizează gestionarea într-un mod uman și sustenabil a situației animalelor de abandonate din oraș, începând din acest an.

Efort comun pentru un viitor mai bun este un proiect care implică mai multe campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș, un recensământ al acestora, efectuat în premieră de către echipa noastră, mai multe programe de informare și conștientizare adresate constănțenilor, dar și un apel pentru implicarea societății civile.

După cum descrie și numele, obiectivul principal al proiectului pe care l-am elaborat împreună cu partenerii noștri îl constituie stabilirea unui plan de acțiune pe termen lung, cu participarea activă a tuturor părților implicate în procesul de luare a deciziilor și implementare a acestui plan.

Prima etapă a proiectului „Efort comun pentru un viitor mai bun“ o va reprezenta campania de sterilizare gratuită, efectuată exclusiv de echipa Animal Society, ce se va desfășura în perioada 16 februarie – 12 martie 2021, la sediul Adăpostului pentru animale abandonate din Constanța, strada Vârful cu Dor nr. 5.

Cetățenii interesați vor putea să își sterilizeze fără costuri animalele de rasă comună, efectuând o programare în acest sens la numărul de telefon 0730.583.510, începând cu data de 16 februarie 2021, de luni până joi, între orele 09:00-14:00 și vineri, între 09:00-12:00.

Share this post